Acryl schilderijen, Tekeningen, Mixed Media, Wabi Sabi, Artprint en Fotografie

Home
Informatie
Foto's
Kunstwerken
Contact
Links

 


Jeannet Kool
 


Marjorie Jonkers

Schilderijen, Art Print, ArtBox,  Tekeningen, HArt for Art, Objecten (o.a. Epoxy)

Jeannet maakt abstracte kunst met gemengde technieken/mixed media. Haar werken zijn geÔnspireerd op reizen in Afrika en AziŽ waar natuur, zee, nomadenvolken, Boeddhisme en Wabi Sabi een belangrijke rol spelen. Wabi Sabi Kunst staat voor: finding beauty in the imperfect and incomplete. Ook hier speelt hergebruik en duurzaamheid een rol. Haar portfolio bestaat uit schilderijen, tekeningen, Art Prints (bewerkte foto's die als kunstdruk in beperkte oplage afgedrukt kunnen worden) en objecten (gemaakt van bijv. Epoxy).

Jeannet is een maker, daaruit haalt ze haar voldoening. Dat is ook de reden dat de opbrengsten van haar werk grotendeels bestemd is om anderen te ondersteunen de wereld een stukje mooier te maken.

Wil je een kunstwand (ArtWall) in je huiskamer? Dan hebben we verschillende (H)Artboxen. Een verzameling van schilderijen, Art Prints, tekeningen en objecten die bij elkaar een thema vormen. Leuk als persoonlijk kado. Deze kan Jeannet op thema of kleur voor je maken (niet figuratief!).  Jeannet maakt ook Recycle Art met duurzaamheid als basis voor een nieuwe kunstvorm.

HartForArt: de opbrengsten van al het werk van Jeannet gaan na aftrek van materiaalkosten, naar goede doelen die passen bij het betreffende werk. Koop je bijvoorbeeld een kunstwerk met als thema Afrika, dan gaat de opbrengst bijv. naar AMREF Flying Docters.

Voor meer informatie en prijzen mail naar: info@wabisabikunst.nl

 

Fotografie

 

Marjorie heeft vanaf haar vroege jeugd een passie voor reizen en fotografie.

Haar voorkeur gaat uit naar het fotograferen van mensen en natuur. Vooral Afrika met haar groot Afrikaans wild en bijzondere volken heeft haar aandacht.

Voor meer informatie en prijzen mail naar info@ateliergemshoorn.nl

 

 

17-08-2022